Sådan kan du få flere penge mellem hænderne

9. december 2022

Går du også og ønsker dig flere penge mellem hænderne? Så er du kommet til den rette artikel. Mange danskere ønsker sig lige nu flere penge mellem hænderne.

Især fordi det nu er tid til at tænde for varmen, og inflationen har gjort, at priserne nede i supermarkederne er stigende. Og begge ting er dyre. Læs med her i denne artikel og find ud af, hvordan du kan få flere penge mellem hænderne.

Undersøg aktiemarkedet nærmere

Det første du kan gøre for at få flere penge mellem hænderne er at undersøge aktiemarkedet nærmere. Selvom man skal bruge nogle penge, hvis man vil handle med aktier, er der også en masse penge at få ud af aktiehandel. Dog skal man huske, at det ikke er altid, man får sine penge tilbage, og det er ikke altid man får så meget ud af sin investering i starten. Denne mulighed er god, hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne om et par år – for eksempel hvis du ved, du skal købe hus eller andet stort om et par år.

Undersøg crypto nærmere

Det andet du kan gøre for at få flere penge mellem hænderne er at undersøge crypto nærmere. Crypto minder meget om aktiemarkedet. Her er der dog både større risiko for at du får flere penge mellem hænderne natten over, og der er større risiko for at du mister dine penge natten over. Du kan læse meget mere om crypto på linket her.

Sælg ud af dine ting

Står du og mangler penge lige nu og her, kan det være en god ide at sælge ud af nogle af dine ting. Ofte har man en masse ting, man slet ikke bruger eller har brug for. Især elektronik og designervarer har en masse værdi for andre også. Så her handler det om at finde nogle varer i god stand, man kan sælge.

Tag et lån

Den sidste udvej bør være at tage et lån. Her er det dog vigtigt, at du husker renterne, som hurtigt kan blive høje. Især hvis du vælger et kviklån eller andet i den kategori. Så her skal du gerne overveje konsekvenserne ved et lån, som hurtigt kan blive til mange penge i renter. Har du virkelig brug for den ting, du gerne vil købe for pengene i lånet? Hvis det er noget helt essentielt, kan svaret godt være ja. Men hvis det bare er sjov, så er svaret nej. Så må du spare op i stedet.