Pleasure

Tre ting som gør dig gladere i hverdagen

Glæde i hverdagen er essentielt for os alle, dog er opskriften på glæde og lykke ikke nem at finde – her giver vi dog tre lavpraktisk råd til hvordan du kan forbedre din hverdag.

1. Hold dig i form

Alle undersøgelser peger på at der er en direkte sammenhæng mellem fysisk og psykisk velvære. Når du dyrker motion, frigives endorfiner til hjernen som giver lykkefølelse. Du kender måske fra dig selv, at du efter en god træningstime, løbetur eller anden form for motion, føler dig gladere og synes du har mere overskud.

Derfor – men også for din egen fysiske sundheds skyld – bør du dyrke motion flere gange om ugen.

2. Gør din hverdag komfortabel

At have en hverdag uden en masse irritationsmomenter, er en meget lavpraktisk øvelse som du kan forsøge at gøre noget ved. Mange eksperter peger på, at mængden af transporttid til og fra arbejde har en direkte indflydelse på dit humør. Jo længere transporttid, jo større kan din irritation blive, og dermed glæde mindre.

Første skridt kan være at vælge, om du vil benytte offentlig transport eller tage bilen til og fra arbejde. Er du bilejer kan du få brug for at købe reservedele på www.autodeleshop.dk, som blandt andet tilbyder et stor udbud af støddæmpere.

3. Spis sund

Din daglige kost har direkte indvirkning på din sundhed og velvære. Hvis du sørger for at spise sund i hverdagen og skære ned på både de usunde madvarer og drikker, vil du sandsynligvis opleve bedre fysisk velvære og dermed også større psykisk velvære og dermed glæde. At vælge en sund kost i hverdagen, er altså en relativ nem måde at gøre dig selv gladere.

Ofte kan du både på nettet og i bøger finde kostråd og opskrifter på hvordan du bør tilrettelægge din daglige kost, så den også passer til dine smagsløg.