Din økonomi,  Pleasure

Spar penge og nyd livet

Du har sikkert læst et hav af guides, til hvordan du kan spare penge i hverdagen, for hvem ønsker ikke det? Mange af disse guides har dog tilfælles, at de foreligger en livsstil, hvor der ikke er plads til meget sjov i fritiden.

Her på helthonning.dk forsøger vi at finde den gyldne mellemvej, hvor du både kan forsøde hverdagen med lidt luksus, men samtidig spare lidt penge. I denne artikel vil du derfor kunne finde en række råd til netop dette.

Charterferie med all inclusive

Ja, du kan da godt tage på camping i Silkeborg og dermed spare en masse penge på ferieposten. Men en fugtig sovepose i et lille telt er bare ikke det samme som en king-size seng på et all inclusive hotel. Det kræver tålmodighed at finde frem til de fantastiske feriepriser. Til gengæld så vrimler nettet med dem.

Sider som Secret Escapes eller Sweetdeals har ofte gode rejsetilbud liggende.Her kan du snildt få fly og et lækkert hotel inkluderet i prisen, tilsvarende hvad det ville koste at køre bilferie. Selv camping i Silkeborg løber op, da du i Danmark ofte må medregne en del udflugter for underholdningens skyld.

Gourmetoplevelser til en slik

Det kan være uhørt uhyrlig dyrt at dykke ned i gourmet restauranternes køkken. Men en gang imellem kan det dog være rart at forkæle sig selv og sine kære med lækkert mad. Det kan føles som en helt udflugt at besøge en ukendt restaurant med et spændende menukort.

Restauranter landet over (hovedsageligt i København) arrangerer flere gange årligt et koncept kaldet Diningweek. Her slår udsøgte spisesteder dørene op og serverer mad inden for en bestemt genre til meget billige priser. Eksempelvis kan du i juni 2018 lære det franske køkken bedre at kende.

Hjælp til hus og have

Enhver guides med spar-penge-tema vil stortset altid have et punkt, der runder gør-det-selv-projekter i hus og have. Der er så meget, som du egentlig kan klare selv, men hvor det nogle gange kan føles yderst befriende blot at betale sig fra det.

Dette kunne eksempelvis være rengøring, hækkeklipning eller maling af træværk. Ligeledes kan du også for forholdsvis billige penge betale dig fra større opgaver. Herunder tæller eksempelvis facadearbejde, flisebelægning eller træfældning.

Hvorfor bør du forsøde din tilværelse?

Forskning har flere gange bevist at lykkelige mennesker lever længere – og det har vist aldrig gjort nogen lykkelige at svinge en støvkost. Selvfølgelig skal man ikke bruge hver en månedsløn rub og stub. Vi bør alle huske på kunsten i at gemme penge til senere.

En sund økonomi handler ikke kun om store pralende tal på bundlinjen. Det handler også om at holde en balance i økonomien, hvorved du både nyder godt af livets halvdyre goder, men også husker på den fremtid, som du har i sigte. Den koster jo også penge.