Pleasure

Lev sportsstjernernes ekstravagante liv én dag

Har du nogensinde leget med tanken om, hvordan det ville være at leve sportsstjernernes glamourøse og ekstravagante liv? Vi giver dig her nogle tips til, hvad du kunne lave, hvis dit efternavn var Ronaldo eller Wozniacki én enkelt dag.

Store biler, egen stylist, ferie på luksuriøse hoteller blandt andre rige og berømte. Der er mange ting, som du kan forsøde livet med, hvis du både er kendt og har penge. Men hvad hvis det var dig, som kunne leve det søde liv bare en enkelt dag?

Først og fremmest ville du begynde din dag med at træne. For er du en kendt og ambitiøs sportsstjerne, kan det ikke nytte, at du bruger dagen på at spise pasta med flødesovs og bacon og komme ud af form. Caroline Wozniacki, som er en af verdens største tennisstjerner, har for eksempel udtalt, at hun elsker at løbe, men at hun også både løfter vægte og boksetræner. Wozniacki er ikke en spiller, som laver mange serveesser, så hun er afhængig af sin gode form til de mange lange dueller i for eksempel French Open, som bliver spillet i maj/juni måned.

Her møder hun Veronika Kudermetova, og en sejr til Wozniacki giver odds 1.50. Men også fodboldspillere som Ronaldo, der skal kunne accelerere på få sekunder, er nødt til at holde kroppen ved lige året rundt. Han har tidligere fortalt det engelske fodboldmagasin Goal, at han fletter træningsøvelser ind hele dagen, om det er i mavebøjninger i soveværelset eller roning og vægtløftning i fitnesslokalet.

Sportsstjernernes foretrukne feriesteder og restauranter

Men heldigvis er sportsstjernernes liv ikke kun fokuseret på træning hele tiden. Indimellem holder selv sportsstjerner ferie, og det foregår på steder som i Grækenland, på Ibiza, i Cannes, på Bahamas og i New York. Og så er steder som Abu Dhabi og Dubai i De Forenede Arabiske Emirater blevet populært. Særligt Dubai har satset hårdt på turister med en stor pengepung de senest 10-15 år og er velbesøgt af de store sportsstjerner. Så sent som i november 2018 holdt den argentinske verdensstjerne Lionel Messi ferie der med sin kone og tre børn.

Dubai er i det hele taget et steder, som kan tilbyde stort set alt, hvad luksus og det søde liv angår. Du kan for eksempel praje en Lamborghini taxa, bo på verdens indtil nu eneste 7-stjernede hotel, Burj al-arab, smage en cupcake indpakket i 23 karat spiseligt guld til kun 1200 USD og flyve i Emirates Airlines førsteklasses suiter med egen seng, bad, 2.000 tv- og filmkanaler, privat cocktail-lounge og egen bartender. For bare at nævne et lille udvalg. Andre sportsstjerner, som holder, er Dubai, er den tidligere fodboldspiller David Beckham, som sammen med konen Victoria Beckham, har købt et hus i emiratet.

Endelig skal du naturligvis også have noget at spise. Hvis du nu kunne leve sportsstjernernes liv mere end en enkelt dag, ville du selvfølgelig eje din egen bar eller restaurant som for eksempel Michael Jordan eller den canadiske ishockey-stjerne Wayne Gretzsky. Men ellers kan du spise østers på Drago’s Seafood Restaurant i New Orleans, som den amerikanske fodboldlegende Drew Brees gør, eller drikke friskpresset juice hos Juice Press som Novak Djokovic, der har vundet 13 grand slam tennisturneringer.