Pleasure

Fem måder at forsøde livet på

Nogle gange kan livet se rigtig skidt ud, og det kan være svært at se op eller ud fra den vej, man er havnet på. Her kommer dog fem lavpraktiske råd til at forsøde livet.

1. Vælg gode produkter

Det gælder i alle henseender, både tøj, mad og skønhedsprodukter. Vælg fine tøjmærker, så du lyser op, når du får tøjet på. Vælg madvarer, som gør din krop godt. Vælg skønhedsprodukter som for eksempel TIGI, som gør dit bad lidt mere lækkert. Det vil fylde din krop med velvære fra inderst til yderst. Så er du allerede godt på vej tilbage til den rette sti.

2. Vær aktiv

Det kan virke uoverskueligt, når man er landet på den gale vej. Men det er så vigtigt, og du vil takke dig selv efterfølgende. Følelsen af at have overstået dagens aktivitet vil fylde dig med glæde. Det er da også alment kendt, at motion udskiller endorfiner, som er naturlig humørmedicin. Endorfiner er både gode for smertelindring, psyke og en stresset krop. Motion er ligeledes en vigtig del af at komme på den rette vej igen.

3. Vær sammen med dine nærmeste

Igen kan det virke uoverskueligt, men det er godt givet ud i sidste ende. Du kan vælge bare at være sammen med dine nærmeste og suge al deres energi. Men du kan også vælge at forsøde deres liv og lave små gavekurve. Glæden ved at give er stor. Du kan dele ud af din sparsomme energi, men du vil opleve at få dobbelt igen. Samvær giver glæde og får dig tilbage på rette spor.

4. Selvforkælelse

Det er jo individuelt, om selvforkælelse er en aften på sofaen eller en behandling ved en massør. Ligegyldigt hvad du synes er selvforkælelse, så giv dig selv lov. Du må godt bruge både penge og tid på selvforkælelse, især i de sværere perioder af dit liv.

5. Vær tro mod dig selv

Det sidste råd er det vigtigste. Du skal altid være tro mod dig selv. Disse råd er måske langt væk fra din hverdag, og helt andre ting vil virke for dig. Men sørg for altid at være tro mod dig selv, og gør de ting, som du finder nydelse i. Måske er det en hovedrengøring eller måske at ligge under dynen med et glas hvidvin og en slikskål. Alt er okay, især når du skal videre efter en hård periode.