Pleasure

3 oplevelser som gør livet sødere

Her på bloggen handler det om, hvordan du kan gøre livet sødere og bedre for dig selv og dine omgivelser. Få tre gode råd her.

1. Spa- og wellness-weekend

Inviter din kæreste på en spa- og wellness-weekend og få slappet rigtigt af sammen. Rigtigt mange hoteller og kursteder, både i Danmark og udlandet tilbyder spa-ophold og wellness-behandlinger. Hvem kunne ikke trænge til at slappe af med en omgang massage eller få varmet kroppen godt igennem i saunaen i de kolde vintermåneder?

Samtidig er det en god mulighed for at være helt væk fra dagligdagen, opvask, arbejde og indkøb. Nyd en enkelt dag eller en forlænget weekend på et af de mange kursteder og mærk hvordan den indre ro kommer tilbage.

Et godt sted at købe wellness og spa, enten med rabat eller til gode priser, er hos udbyderne af de såkaldte oplevelsesgaver. Her kan du nemlig ofte finde tilbud på spa-ophold, til billige penge. Når du skal søge det bedste sted at købe dit spa-ophold, kan du gøre det på find-oplevelsesgaver.dk, hvor du kan sammenligne priser fra forskellige udbydere. Alternativt kan du finde oplevelsesgaver på gaveinspiration.dk.

2. Fodboldtur med dine børn

Intet gør dig glad og lykkelig, som at se dine børn glade. Børn elsker at opleve ting sammen med deres forældre og lige nu hitter fodboldture med sine børn. Fodbold er populært som aldrig før og alle vil ud i Europa og opleve de store verdenstjener, Messi, Ronaldo osv. Det kunne eksempelvis være en julegave til dine børn, som du også kan finde inspiration til på juleri.dk.

Den stigende efterspørgsel på at komme ud og se international fodbold, har skabt grobund for en masse danske rejsebureauer, som har specialiseret sig i fodboldrejser. Her kan du købe både kampbillet, hotel og fly eller bustransport til kampen, som én samlet pakkerejse.

Før du køber en fodboldtur, kan du besøge hjemmesiden VisitFootball.dk, som er en online rejseguide til fodboldrejser til fodboldklubber i hele Europa. På siden kan du også sammenligne priser på fodboldture hos de mange rejsebureauer og finde den rejse som passer dig og dine børn bedst.

3. Rejs til et nyt land

Glæden ved at rejse og opleve nye steder, er en af de største. “At rejse er at leve” skrev H.C. Andersen og han havde så ganske ret. Når du rejser føler du dig meget mere i live, end derhjemme. De mange nye indtryk og alle de fremmede ting, før at de hjerne ikke slapper af på samme måde, men hele tiden er vågen og opmærksom, det giver dig energi og føles godt.

Rejs derfor ud og oplev et nyt land, tag et sted hen du aldrig har været før og få stimuleret hjernen, smagsløgene og alle dine øvrige sanser.

Skal vi anbefale ét land, hvor det søde liv især leves, er det i Italien. “La dolce vita” er nærmest en leveregel i støvlelandet. Alting skal være godt. Maden, kaffen, tøjstilen og måden hvorpå man omgås hinanden socialt, er langt an på at det skal gøres som en fornøjelse og “sød” oplevelse.

God rejse og fornøjelse med at forsøde dit liv.